16 februari 2020
14:00

Älta IF

Referat: Västerhaninge IF - Älta IF

Första halvlek underläge med 0-1. Vi kom fel i press-spelet, blev ängsliga, släppte till oerhörda ytor. Nytt spelsystem tar tid att lära sig men det är kanske därför vi har träningsmatcher...
Trots det har vi tre 100% -iga målchanser i första men vi fick trots det ingen utdelning.

Andra halvlek mycket bättre. Bättre posistioner inom laget och vi får till ett par riktigt långa fina anfall. Kvitteringen kommer genom en upprullning på högerkanten efter att vi fått över bollen fort. Lulle slår ned bollen till Enes som löper ner i struten trycker in bollen framför Älta målet, där Chia kan stöta in den. 1-1 blir även slutresultatet. Vi tar med oss andra halvlek och jobbar vidare.
Adam gör ett mycket bra inhopp. Glädjande att se Dennis på planen efter närmare två års uppehåll på grund av skada.